SKS Herentals gaf stadsgenoot VC een ongelooflijk pak voor de broek. Al na 7' stond het 0-2. De thuisploeg geraakte nooit in haar spel. VC haalt een 0 op 9 en moet zich dringend bezinnen. Er zijn nog 3 punten nodig om zeker te zijn van de play-offs.

Al na 10" werd bezoeker Mark Van Grieken alleen voor de thuisdoelman afgezonderd maar hij miste. Eén minuut later was het wel prijs en kon Bjorn Swerts wel scoren: 0-1.

De thuisverdediging bleef onzeker acteren en omspeelde Steven Van Genechten doelman Jens Maes zodat het na 7' al 0-2 stond.

De thuisploeg kende daarna pech omdat een hoekschop via de binnenkant van de paal opnieuw het veld inbotste. 0-3 werd het via Raeyen. Jens Maes hield met een prima actie bezoeker Van Genechten nog van de 0-4.

VC leek vinniger uit de kleedkamers gekomen te zijn maar de opendeur achteraan bleef verder duren.

Wout Raeyen en Steven Van Gechten hadden het nog nooit zo makkelijk gehad om hun tweede doelpunt mee te pikken: 0-4 en 0-5.

Een hoekschop van Thomas Wouters botste nog op de paal. Bart Spiessens kopte nog tegen de deklat. Jef Van Opstal was dan toch een keer verslagen maar een SKS-verdediger kon nog op de lijn keren.

Het bleef 0-5, SKS nam revanche voor de 0-3 uit de heenwedstrijd.

Tijdens de wedstrijd werd SKS vanuit de hoofdtribune luid aangemoedigd door de 'kleurrijke en fleurig SKS-jeugd'. En zoals het hoort, hielden die het sportief. De VC-spionkop verkeerde in begrafenisstemming.